profil kontakt kurser
arbejdspladsvurdering forbrugeranalyse kundeanalyse medarbejderanalyse
Arbejdspladsvurdering
support
pris
bestilling

Få et bedre arbejdsmiljø og gladere medarbejdere

Analyze Solution webbaserede APV er din genvej til en hurtig, nemt tilgængelig og grundig løsning på den lovpligtige APV.

Giv dine medarbejdere muligheden for at udfylde arbejdspladsvurderingen (APV), når det passer dem og få analyseresultatet direkte i din mailboks. Du kan også få en hjælpende hånd til en topprofessionel handlingsplan, der er lige til at føre ud i livet.

Vi giver dig og dine medarbejdere en unik, enkelt og brugervenlig løsning tilpasset din virksomhed og din branche. Med vores enestående, specialudviklede styringsprogram er det let og ukompliceret at udføre en APV. Du skal ikke tænke på at udsende og indsamle spørgeskemaer eller sammenholde og analysere dine medarbejderes svar. Det klarer styringsprogrammet. Det hele foregår online, så du tilmed undgår installeringer og opdateringer af avancerede programmer.

Så let er det
Vi har gjort det nemt for dig. Du skal blot udføre tre trin, så er du i gang:
1) Indtast din virksomheds informationer
2) Vælg hvilken branche din virksomhed tilhører
3) Gå til betaling.

Når du har udført de tre trin, kan du trygt læne dig tilbage og vente. Analyze Solutions styringsprogram udsender spørgeskemaer til dine medarbejdere. Når analysen er slut, sammenholder og analyserer Analyze Solutions styringsprogram alle data. Analyseresultatet får du sendt direkte til din mailboks som en præsentationsklar Word-fil. Sammen med analysen får du også en guide, der trin for trin hjælper dig med at udarbejde din handlingsplan for, hvordan du forbedrer arbejdsmiljøet på din virksomhed.

Et sikkert valg
Analyze Solutions APV er udviklet i overensstemmelse med gældende lovgivning og anbefalinger. Vores specieludviklede styringsprogram sikrer dig unik og dybdegående behandling af dine data.

Hvorfor arbejdspladsvurdering?
Det er et lovkrav, at alle virksomheder skal gennemføre en APV og udarbejde en handlingsplan. Handlingsplanen skal indeholde din virksomheds plan for, hvordan I vil forbedre arbejdsmiljøet og løse de eventuelle arbejdsmiljøproblemer, der er i virksomheden.

APV skal hjælpe din virksomhed med at gøre arbejdsmiljøproblemer synlige og udpege løsningsforslag til arbejdsmiljøproblemer. Den skal også hjælpe dig med at arbejde systematisk og forbyggende med arbejdsmiljø i din virksomhed.

Et program – mange muligheder
Hurtigt og let APV for alle typer virksomheder
Mød dine kunder, hvor de er
Dybdegående medarbejderanalyser
Analyze Solution til iPad/Flash
© Analyze Solution Aps | Tlf. 4347 7508 | info@analyzesolution.dk Arbejdspladsvurdering | Forbrugeranalyse | Kundeanalyse | Medarbejderanalyse