profil kontakt kurser
arbejdspladsvurdering forbrugeranalyse kundeanalyse medarbejderanalyse
Medarbejderanalyse
egenskaber
support
pris
bestilling

Få mere motiverede og tilfredse medarbejdere med Analyze Solution Medarbejder

Du får redskaberne til at udføre meget professionelle medarbejderanalyser, så du kan fastholde medarbejdere og øge tilfredsheden.

Giv dine medarbejdere muligheden for at udfylde en medarbejderanalyse, når det passer dem og få analyseresultatet direkte i din mailboks. Du kan også få en hjælpende hånd til at igangsætte og styre dine medarbejderanalyser både før og efter, du har afholdt dem.

Det har aldrig været lettere at foretage en analyse. Vi giver dig og dine medarbejdere en unik og brugervenlig løsning tilpasset din virksomhed og jeres behov. Med vores enestående, specialudviklede styringsprogram er det let og ukompliceret at udføre fx tilfredshedsundersøgelser eller trivselsundersøgelser og derefter handle på dem.

Du skal ikke tænke på at udsende og indsamle spørgeskemaer eller sammenholde og analysere dine medarbejderes svar. Det klarer styringsprogrammet. Analyseresultatet kan du få sendt direkte til din mailboks eller din smartphone.

Vil du dykke ned i data fra en eller flere af dine medarbejderanalyser, kan du med Analyze Solution Medarbejder opdele, udvælge og analysere data på kryds og tværs af alle dine analyser og rapporter. Det giver dig uanede muligheder for at komme i dybden med dine analyser.

Vi giver dig det ultimative værktøj til at sætte fokus på dine medarbejdere og derigennem din virksomheds evne til at udvikle sig, være innovativ og øge indtjeningen.

Et program – mange muligheder
Hurtigt og let APV for alle typer virksomheder
Mød dine kunder, hvor de er
Dybdegående medarbejderanalyser
Analyze Solution til iPad/Flash
© Analyze Solution Aps | Tlf. 4347 7508 | info@analyzesolution.dk Arbejdspladsvurdering | Forbrugeranalyse | Kundeanalyse | Medarbejderanalyse