profil kontakt kurser
arbejdspladsvurdering forbrugeranalyse kundeanalyse medarbejderanalyse
Forbrugeranalyse
egenskaber
support
pris
bestilling

Vær dit eget analysebureau

Få besvaret din spørgeskemaundersøgelse mens dine kunder handler hos dig. Med Analyze Solution Forbrugers stander til en iPad/Flash kan du opstille din spørgeskemaundersøgelse i en butik, på gaden eller i foyeren og få svaret med det samme.

Ingen e-mails
Analyze Solution Forbruger er den ideelle løsning for dig, der har daglig kontakt med dine kunder. Nu behøver du nemlig ikke sende e-mails med spørgeskemaerne til dine kunder. Med Analyze solution Forbruger har du ubegrænsede muligheder for at foretage alle former for analyser, hvor som helst og når som helst. Flyt din spørgeskemaundersøgelse ud på gaden, ind i butikken eller et helt tredje sted og få mulighed for at møde dine kunder, hvor de er.

Uden filter
Det har aldrig været lettere eller sjovere at foretage spørgeskemaundersøgelser. Du kan oprette, flotte dynamiske spørgeskemaer med din egen visuelle identitet. Med Analyze Solution Forbrugers intuitive brugergrænseflade bliver det en leg for kunden at besvare dem. Med en stander i butikken får du besvaret dit spørgeskema, mens kunden er der, så du kan være sikker på, at det kun er dit produkt, kunden tænker på, når han eller hun svarer.

Et godt overblik
Alle resultater er i real time, så du kan få grafer eller tabeller med resultater dag for dag. Eller du kan indstille programmet til at sende dig rapporter, når det passer dig. Er kundeservicen tilfredsstillende? Er butikken overskuelig for kunderne? Du kan få svaret i din mailboks i det øjeblik, kunden har svaret, eller når det passer dig. Få en dybere forståelse af dit kundesegment, deres oplevelse af og forventninger til dig, så du kan tilpasse og forbedre dit salg.

Et program – mange muligheder
Hurtigt og let APV for alle typer virksomheder
Kom tættere på dine kunder
Dybdegående medarbejderanalyser
Analyze Solution til iPad/Flash
© Analyze Solution Aps | Tlf. 4347 7508 | info@analyzesolution.dk Arbejdspladsvurdering | Forbrugeranalyse | Kundeanalyse | Medarbejderanalyse