profil kontakt kurser
arbejdspladsvurdering forbrugeranalyse kundeanalyse medarbejderanalyse
Kundeanalyse
egenskaber
support
pris
bestilling
Professionel | Enterprise | Enterprise guld| Tandlægepakken

Få meget mere ud af dine kundeanalyser med Analyze Solutions unikke, smarte og fleksible styringsprogram til analyser

Professionel

Kom lettere til et præcist og nuanceret billede af dine kunder med dybdegående, professionelle og effektive kundeanalyser. Analyze Solution Professionel giver dig redskaberne til at udføre dine første kundeanalyser nemt og uproblematisk.

Det er løsningen til dig, der ønsker at tage skridtet videre og gå fra fornemmelser til konkret viden om, hvad der virker. Med Analyze Solution Professionel får du knivskarpe analyser, der giver et klart billede af, hvem din målgruppe er, så du ved, hvor du skal sætte kræfterne ind for at forbedre din indsats og øge din indtjening.

Med få klik kan du indstille Analyze Solution Professionel til at udvælge respondenter, udsende spørgeskemaer og igangsætte din kundeanalyse. Du behøver ikke bruge tid på at gennemgå alle analyseresultater selv. Indstil programmet til at analysere dine data eller udarbejde en rapport med grafer eller tabeller på under et minut.

Få meget mere ud af dine kundeanalyser med Analyze Solutions unikke, smarte og fleksible styringsprogram til analyser

Enterprise

Få altid mest muligt ud af dine kundeanalyser. Analyse Solution Enterprise er din genvej til bedre og mere effektive analyser, et større overblik og en bedre udnyttelse af dine ressourcer.

Indstil Analyze Solution Enterprise til fx at starte analyser, udsende spørgeskemaer og holde styr på dine deadlines, så du effektivt og helt uden besvær kan foretage alle de analyser, du har brug for.

Du kan også administrere, dele, udvælge og analysere dine data hurtigt og nemt. Indstil programmet til at sikre, at alle data i dine systemer er opdaterede, så fx nye kunder automatisk bliver skrevet ind i dit kartotek.

Med Analyze Solution Enterprise er du ikke mere bundet til din computer. Via din smartphone kan du få resultater, tjekke data eller analyser i bilen, til møde eller derhjemme.

Kom lettere til flere tilfredse kunder med vores smarte, enkle og tidsbesparende værktøjer.

Få meget mere ud af dine kundeanalyser med Analyze Solutions unikke, smarte og fleksible styringsprogram til analyser

Enterprise guld

Analyze Solution gør det lettere for dig at få et optimeret produkt. Hos os får du markedets mest fleksible styringsprogram til analyser med et fantastisk søgeredskab til at finde, udvælge og opdele data. Du får unikke værktøjer til at komme mange spadestik dybere i dine analyser og rapporter. Du får også et suverænt system til at håndtere både dine analyser og dine kunder. Du kan tilmed integrere Analyze Solution med dine øvrige systemer. Det giver dig ubegrænsede muligheder for at opbygge lige præcis det program, der opfylder dine specifikke behov.

Har du brug for endnu flere funktioner eller brugere, er det ikke et problem. Med Analyze Solution Enterprise Guld kan du få opfyldt dine særlige behov. Vi skræddersyr styreprogrammet og udvikler funktionaliteter til lige præcis dig og din virksomhed. Kontakt os for et tilbud.

Få meget mere ud af dine tilfredshedsundersøgelser med Analyze Solutions unikke, smarte og fleksible styringsprogram til analyser

Tandlægepakken

Gør tilfredshedsundersøgelser til en leg for dig og dine patienter. Analyze Solution Tandlægepakken giver dig et væld af brugervenlige funktioner, så du kan få svar på, hvordan dine patienter bliver tilfredse patienter, der vender tilbage igen og igen.

Analyze Solution Tandlægepakken er løsningen for dig, der ønsker professionelle, dybdeborende analyser, der giver dig et klart billede af, om alt lever op til jeres egne kvalitetsstandarder. Du kan fx få et detaljeret billede af, hvor tilfredse dine patienter er med klinikken, dine medarbejdere og behandlingen, så du får den viden, du skal bruge for at I kan gøre det endnu bedre. Du behøver ikke bruge tid på at gennemgå alle analyseresultater selv. Analyser og rapporter bliver automatisk sendt til din mail-boks.

Vælg Analyze Solution Tandlægepakken og få redskaberne til at udføre dine første professionelle tilfredshedsundersøgelser helt enkelt og uden problemer.

Et program – mange muligheder
Hurtigt og let APV for alle typer virksomheder
Mød dine kunder, hvor de er
Dybdegående medarbejderanalyser
Analyze Solution til iPad/Flash
© Analyze Solution Aps | Tlf. 4347 7508 | info@analyzesolution.dk Arbejdspladsvurdering | Forbrugeranalyse | Kundeanalyse | Medarbejderanalyse